XI TROFEU FARALLÓ D'AUBARCA

L'onzena edició de la regata més emblemàtica del nostre club va tenir lloc aquest passat cap de setmana amb unes condicion meteorològiques molt bones, i hi participaren 18 vaixells dels clubs d'Alcúdia, Bonaire, Port de Pollença i Portocristo. La regata, com de costum està dividida en 2 dies, el dissabte es va a voltar el faralló i el diumenge és fa una regata davant el nostre club.

El dissabte dia 18 es va donar la sortida cap al faralló amb un vent de gregal de 12 nusos, que va anar pujant fins a més de 15 i rolant a nord. La regata va esser molt disputada des de el principi entre el Bauxa i el Lolita i a la vegada molt ràpida per a tots els participants, ja que el primer va fer el recorregut en menys de 3 hores. Finalment primer va esser el Bauxa, segon el Lolita i tercer el Panarea (Port de Pollença).

El diumenge, el recorregut va esser un barlovent-sotavent de 10 milles i el vent va bufar de gregal amb una intensitat entre 12 i 15 nusos. En aquesta ocasió el Lolita de Carlos Serra va dominar la regata des del començament, sense donar opció a cap altre vaixell. Segon va esser el Kaya i tercer el Bauxa.

La classificació final del trofeu fou:

1r LOLITA de Carlos Serra del C.N.C.S.PERE
2n BAUXA de Jaume Fullana del C.N.C.S.PERE
3r KAYA de Jofre-Cantó del C.N.C.S.PERE
4t PANAREA de Gonzalo Alfaro del R.C.N.P.Pollença
5è MINIMON de Miquel Matas del C.N.Portocristo