REGATA CALA RAJADA 2011

Els passats dies 4 i 5 de juny va tenir lloc la Regata Cala Rajada, que com cada any consisteix en una regata d'anada, que va des del nostre club fins a Cala Rajada el dissabte i a l'inversa de tornada el diumenge. El dissabte els vaixells sortiren de la Colònia sense problemes amb un vent de gregal d'uns 12 nusos d'intensitat que, a causa d'una borrasca va anar deixant a tots els vaixells sense vent obligant-los aretirar-se.

Una vegada a Cala Rajada a les 21.30h una cinquantena de regatistes i la junta directiva del club es reuniren al restaurant "SA FONDA 74" per gaudir de la música en directe i el sopar que s'havia organitzat per la regata.

El diumenge dematí tothom es trobava al Bar Marítim per berenar i sortir cap a la Colònia a les 11h amb un vent de proa de nord d'uns 7 nusos, que aniria baixant i rolant a gregal. Des del començament, i com el dia anterior, el Lolita i el Bauxa lideraven la flota. El Bauxa aconseguia treure una còmoda distància davant Aubarca i així aconseguía la victòria de la regata i del trofeu, essent segon el Lolita i tercer el Tívoli.