4a Regata de la Lliga Hivern 2011

El passat dissabte 5 de març va tenir lloc la quarta i penúltima regata de l'actual lliga, amb una tònica molt semblant a les anteriors. Poc vent, només 6-7 nusos d'un gregal bastant rolador i onze vaixells a la línia de sortida, per una regata barlovent-sotavent de dues cenyides i dues empopades.

La sortida va esdevenir sense problemes i ràpidament els vaixells més ràpids es varen situar al davant de la flota. En acabar la primera cenyida el primer en voltar la boia era el Bauxa, que en aquesta ocasió no duia el seu armador en Jaume Fullana a bord. Segon, molt a prop, va esser el Kaya de Jofre/Cantó i, a certa distància, la voltaren un grupet format per P-Tres, Lir, Lolita i Aia que intentaven no perdre massa distància respecte els capdavanters.

En la primera empopada el Kaya va aprofitar les errades del Bauxa i es va situar al capdavant de la flota, lloc que ja no deixaria fins al final. El grup perseguidor anava molt compacte, i a més era pressionat per darrera per Tacuma i Trap. Tot i que les posicions a temps real no varen canviar gaire, sí que ho varen fer amb la compensació de temps, aquí podeu veure la classificació de la prova:



D'aquesta manera la classificació general provisional queda de la següent manera:



Tot i que encara queda una regata, el proper 19 de març, els tres primers classificats de la lliga ja estan clars, encara queda però definir-ne l'ordre final.

En acabar la prova la tripulació del Tacuma, en Toni Llinàs i en Toni Capó, varen preparar una fideuà i uns musclos al vapor boníssims en un ambient immillorable a les instal·lacions del Club Nàutic.

Cal destacar que a la reunió de patrons d'abans de la regata es va fer un minut de silenci, perquè aquesta passada setmana ens va deixar n'Antònia Matheu. De part de tota la gent del Club Nàutic volem fer arribar el condol a la seva família.

Així doncs, si el temps ho permet, tornarem a navegar dia 19 de març.

Ànim i bon vent!