S'ha acabat la Lliga Hivern 2011

Un sol esplèndid feia acte de presència el passat dissabte dia 19 de març quan la quinzena de vaixells es dirigiren al camp de regates, entre grans ones i un vent molt fluix de gregal, per tal de realitzar la 5ena i darrera regata de la Lliga Hivern 2011. S'havia preparat un recorregut coster que sortia de la Colònia, passava per una boia a Betlem, per una segona boia davant Son Serra i l'arribada seria davant el club nàutic.

A l'hora de la sortida el vent bufava de gregal amb una intensitat d'uns 5-6 nusos, que al poc temps va baixar a 3-4, fent molt difícil navegar, sobretot per les grans ones en contra. Després de varis amagaments de desaparèixer, finalment als 50 minuts de regata els 14 vaixells varen quedar sense vent a mercè de les grans ones. Quan es complia una hora del començament de la regata, cap dels vaixells de la flota havia estat capaç d'arribar a la primera boia del recorregut i per això el comitè va decidir anul·lar la regata, fent bona la classificació provisional de la lliga en la seva 4a prova.

CLASSIFICACIÓ GENERAL FINAL


L'entrega de trofeus es farà aquest estiu en el sopar anual de socis.

Un cop acabada aquesta lliga voldria destacar alguns aspectes:

- Donar l'enhorabona als primers classificats, ja que aquesta classificació sol ser el premi a la constància i a l'esforç per millorar. També donar l'enhorabona als que no han quedat tan davant a la classificació, perquè sé que també s'esforcen i són constants ja que dia a dia van retallant les diferències amb els capdavanters, fent que els temps compensats siguin més ajustats i les regates més interessants.

- Hem tengut un augment de participants, tot i que hi ha hagut baixes entre els vaixells del nostre club. Alguns regatistes de Ca'n Picafort, Alcúdia i Pollença vénen aquí a navegar, ja que en els seus clubs nàutics no s'hi celebren regates o bé hi ha molts pocs participants, la qual cosa demostra que en el nostre club fa més de 10 anys que estem al capdavant de la zona Nord en l'organització de regates de creuers.

- També vull destacar que tot i que ja hem acabat la primera lliga d'enguany, no ens aturam de navegar. Aquest mes d'abril començam amb les regates Interclubs: els dies 1, 2 i 3 la flota Coloniera va en regata fins a Portocristo, on dissabte dia 2 es farà una regata conjunta en la qual s'esperen uns 30 vaixells inscrits i un sopar de germanor en acabar la mateixa. Els dies 15, 16 i 17 la flota de Portocristo ens tornarà la visita, així doncs, dissabte dia 16 es farà la regata conjunta i el sopar a les nostres instal·lacions. El proper mes de maig es realitzarà la regata interclubs amb el Club Nàutic Ciutadella, però com que encara falta bastant, ja vos informarem més endavant de tots els aconteixements organitzats.


ÀNIM I BON VENT PER A TOTHOM!